NovaBell Materia: Kouzlo ručně vyráběného cotta pro moderní domov

Pokud hledáte dokonalou kombinaci tradičního vzhledu a moderní funkčnosti, kolekce Materia od NovaBell je právě pro vás. Přineste do svého interiéru teplo a eleganci ručně vyráběného cotta.


Kolekce Materia od výrobce NovaBell přináší do moderních interiérů kouzlo ručně vyráběného cotta. Každý kus této kolekce je navržen tak, aby nabídl autenticitu, teplo a intimitu tradičních materiálů, přičemž využívá moderní technologie pro vytvoření povrchů, které jsou praktické a odolné.


Rozmanitost a všestrannost

Kolekce Materia zahrnuje širokou škálu formátů od 60x60 cm až po malé cihličky 6x25 cm. Tato variabilita umožňuje nespočet kombinací, které dokážou obohatit jakýkoliv interiér, od domácností až po komerční prostory. Produkty z této kolekce jsou k dispozici v různých barevných odstínech, jako jsou Rosso, Chiaro, Rosato, Mud, Ghiaccio, a Blue, což zaručuje, že si každý najde tu pravou variantu pro svůj prostor.


Technologická výjimečnost

Materia od NovaBell se vyznačuje vysokou technologickou úrovní. Všechny povrchy jsou vyrobeny z odolného gresu porcelanato, který je známý svou trvanlivostí a odolností vůči skvrnám. Navíc jsou tyto povrchy antiskluzové, mrazuvzdorné a snadno se udržují. To z nich činí ideální volbu pro všechny typy prostorů, včetně těch s vysokým zatížením.


Výrobce NovaBell

NovaBell je italský výrobce keramických dlažeb a obkladů s dlouholetou tradicí. Značka se pyšní svou schopností kombinovat tradiční řemeslné techniky s moderními technologiemi. Všechny produkty jsou vyráběny s ohledem na životní prostředí a splňují přísné normy kvality.


Líbil se Vám tento článek? Pokud ano a chtěli byste dostávat upozornění do mailu na další naše články, tak využijte tento odkaz pro přihlášení do odběru. Máte-li nějaké připomínky ke článku, tak nám zde prosím zanechte komentář pod článkem, diskuse nás baví! A pokud nás chcete sledovat na sociálních sítích, budeme moc rádi, zde jsou odkazy: Youtube, Pinterest, Facebook.

Produkty související s článkem


Vložit komentář

Mohlo by vás také zajímat:

Hledáte způsob, jak vylepšit svůj interiér? Kolekce Tasmania nabízí elegantní a funkční řešení pro každý prostor.
Hledáte způsob, jak vylepšit svůj interiér? Kolekce Tasmania nabízí elegantní a funkční řešení pro každý prostor.

Kolekce obkladů a dlažby Tasmania od renomovaného polského výrobce Tubadzin představuje dokonalou souhru přírodních motivů a moderních geometrických vzorů. Tato série je navržena tak, aby oslovila jak milovníky minimalistického designu, tak ty, kteří hledají něco neobvyklého a jedinečného. Výsledkem je keramika, která dokonale spojuje estetiku s funkčností a dodává každému interiéru nádech elegance a stylu.

Objevte kouzlo kolekce Ibis: Perfektní volba pro podlahy a stěny
Objevte kouzlo kolekce Ibis: Perfektní volba pro podlahy a stěny

Kolekce Ibis od Ceramika Paradyz představuje všestranné řešení pro podlahy i stěny, a to nejen v koupelně, ale i v obývacím pokoji, hale nebo na terase. Hledáte dlaždice, které zkrášlí jakýkoliv prostor? Kolekce Ibis nabízí univerzální eleganci a dlouhodobou kvalitu.

Pleasure od Ceramika Paradyz: Příběh kamene přepsaný do moderního designu
Pleasure od Ceramika Paradyz: Příběh kamene přepsaný do moderního designu

Kolekce Pleasure od Ceramika Paradyz přináší do interiérového designu sofistikovanou kombinaci přírodních textur a moderní elegance, která vypráví příběh zrozený v hlubinách země.


Sanita.cz Holejšovský Garčev
Na Spojce 472
252 42 Vestec

IČ: 41828321
DIČ: CZ6710230208

tel.: 607 989 833, 774 989 849, 774 989 850
mail: info@sanita.cz
sociální sítě: Youtube, Pinterest
Otevírací doba prodejny
po: 10:00 - 19:00
út: 10:00 - 17:00
st: 10:00 - 17:00
čt: 10:00 - 19:00
pá: 10:00 - 15:00
polední pauza: 12:00 - 13:00

SO - NE a svátky: ZAVŘENO
Důležité odkazy
Obchodní podmínky
GDPR
Prodejna
Partneři
Krásná tapeta v pozadí tu je díky službě SVGBackgrounds.com. Děkujeme.
Potřebuji poradit
MENU