Kolekce Star: Luxusní krása kosmu ve Vašem interiéru

Kolekce Star čerpá inspiraci z fascinace vesmírem a jeho přirozeným pozorováním. Tento designový koncept zachycuje kosmické motivy a přináší je do interiérového prostředí s důrazem na eleganci a estetiku. STAR nabízí dvě hlavní grafické interpretace - Onyx a Mramor. Onyx přináší explozi barev s různými odstíny a nuancemi, zatímco Mramor vytváří klidnější atmosféru s barevnými žilkami na bílém mramoru. Tři dostupné barvy - Indigo, Emerald a Purple - evokují nebeská tělesa a přinášejí do prostoru dynamiku a živost.


Kolekce Star od Ceramica Sant Agostino je skutečný klenot v oblasti designu dlaždic. Tato výjimečná řada je více než jen stavební materiál; je to luxusní umělecké dílo, které přináší do vašeho domova nádheru a eleganci kosmu.


Každá dlaždice, ať už odrážející hluboké odstíny barev indiga a purpurové, nebo zářivý půvab smaragdu, rezonuje s tajemstvím hvězd. Efekty Onyx a Marble nejsou pouhou imitací, ale uměleckým vyjádřením hry světla a stínu, barvy a hloubky.


Představte si, že vstoupíte do prostoru zdobeného těmito dlaždicemi. Je to, jako byste vkročili do světa, kde se nekonečná krása noční oblohy snoubí s rafinovanou estetikou pozemských materiálů. Kolekce Star vás zve k tomu, abyste se ztratili v jejích plynulých designech a objevovali harmonické spojení protikladů, které vytváří jednotný celek.

 

Každá dlaždice z kolekce Star je mistrovským dílem, které dokonale spojuje nádherné odstíny, hloubku a lesk přírodního onyxu a mramoru. Tyto dlaždice nejsou pouhou imitací, ale autentickým ztělesněním hry světla a stínu, barvy a textury.

 

Luxusní provedení těchto dlaždic promění jakýkoli prostor v oázu elegance a prestiže. Jsou ideální pro ty, kteří hledají jedinečný a výjimečný designový prvek, který okamžitě zaujme a oslní.

 

Nechte se okouzlit nadčasovou krásou kolekce Star a přineste do svého domova kousek vesmírné elegance. Tento luxusní a drahocenný výběr dlaždic je dokonalou volbou pro každého, kdo si cení nejen funkčnosti, ale i estetické dokonalosti.

 

Aktualizováno 20.08.2024: Vzorky z kolekce Star jsou již k vidění na vzorkové prodejně Sanita.cz ve Vestci u Prahy.





Líbil se Vám tento článek? Pokud ano a chtěli byste dostávat upozornění do mailu na další naše články, tak využijte tento odkaz pro přihlášení do odběru. Máte-li nějaké připomínky ke článku, tak nám zde prosím zanechte komentář pod článkem, diskuse nás baví! A pokud nás chcete sledovat na sociálních sítích, budeme moc rádi, zde jsou odkazy: Youtube, Pinterest, Facebook.

Produkty související s článkem


Vložit komentář

Mohlo by vás také zajímat:

Hledáte způsob, jak vylepšit svůj interiér? Kolekce Tasmania nabízí elegantní a funkční řešení pro každý prostor.
Hledáte způsob, jak vylepšit svůj interiér? Kolekce Tasmania nabízí elegantní a funkční řešení pro každý prostor.

Kolekce obkladů a dlažby Tasmania od renomovaného polského výrobce Tubadzin představuje dokonalou souhru přírodních motivů a moderních geometrických vzorů. Tato série je navržena tak, aby oslovila jak milovníky minimalistického designu, tak ty, kteří hledají něco neobvyklého a jedinečného. Výsledkem je keramika, která dokonale spojuje estetiku s funkčností a dodává každému interiéru nádech elegance a stylu.

Objevte kouzlo kolekce Ibis: Perfektní volba pro podlahy a stěny
Objevte kouzlo kolekce Ibis: Perfektní volba pro podlahy a stěny

Kolekce Ibis od Ceramika Paradyz představuje všestranné řešení pro podlahy i stěny, a to nejen v koupelně, ale i v obývacím pokoji, hale nebo na terase. Hledáte dlaždice, které zkrášlí jakýkoliv prostor? Kolekce Ibis nabízí univerzální eleganci a dlouhodobou kvalitu.

Pleasure od Ceramika Paradyz: Příběh kamene přepsaný do moderního designu
Pleasure od Ceramika Paradyz: Příběh kamene přepsaný do moderního designu

Kolekce Pleasure od Ceramika Paradyz přináší do interiérového designu sofistikovanou kombinaci přírodních textur a moderní elegance, která vypráví příběh zrozený v hlubinách země.


Sanita.cz Holejšovský Garčev
Na Spojce 472
252 42 Vestec

IČ: 41828321
DIČ: CZ6710230208

tel.: 607 989 833, 774 989 849, 774 989 850
mail: info@sanita.cz
sociální sítě: Youtube, Pinterest
Otevírací doba prodejny
po: 10:00 - 19:00
út: 10:00 - 17:00
st: 10:00 - 17:00
čt: 10:00 - 19:00
pá: 10:00 - 15:00
polední pauza: 12:00 - 13:00

SO - NE a svátky: ZAVŘENO
Důležité odkazy
Obchodní podmínky
GDPR
Prodejna
Partneři
Krásná tapeta v pozadí tu je díky službě SVGBackgrounds.com. Děkujeme.
Potřebuji poradit
MENU