Grohe Concetto - Dokonalý styl a funkčnost

Řada Concetto od značky GROHE přináší jemnou krásu oválných tvarů a kruhových prvků, které se dokonale hodí do každé moderní koupelny. Díky pokročilým technologiím a dlouhotrvající kvalitě se produkty této řady stanou ozdobou vaší koupelny na mnoho let.


Řada Concetto přináší do vašich koupelen jemnou krásu oválných tvarů a kruhových prvků. Tato kolekce je ideální volbou pro ty, kdo hledají dokonalou souhru ergonomie a precizně navržených linií. Vyniká unikátní prezentací stylu, který nejenom dobře vypadá, ale také skvěle funguje.


Jednou z nejzajímavějších vlastností baterií Concetto je jejich ovládací páka. Její jemné tvary přímo vybízejí k dotyku, což přináší uživateli pocit luxusu a pohodlí. Kombinace čisté estetické krásy a prvotřídní funkcionality je završena povrchovou úpravou GROHE StarLight®, která zaručuje dlouhotrvající lesk a snadnou údržbu.


Technologie Grohe StarLight® zajišťuje, že vodovodní baterie Grohe budou i po desetiletích vypadat stejně jako v den, kdy jste jim propadli. Tento úspěch je výsledkem neustálého vývoje jedinečného procesu pokovování, který trvá již více než 75 let. Povrch baterií je nejen třikrát pevnější než běžný chrom, ale také desetkrát odolnější proti poškrábání. Proces vakuové depozice tenkých vrstev (PVD) a chemické depozice z plynné fáze (CVD) zajišťuje dlouhotrvající lesk a výjimečnou odolnost. Díky těmto technologiím je povrchová úprava Grohe StarLight® jednou z nejlepších na světě, což garantuje nejen estetickou krásu, ale také snadnou údržbu po celou dobu životnosti.


GROHE je celosvětově uznávaný výrobce sanitární techniky, který klade důraz na vysokou kvalitu a inovativní design. S řadou Concetto si můžete být jisti, že získáváte produkt, který spojuje nejnovější technologie s moderním vzhledem.


Produkty z řady Concetto nyní najdete v našem eshopu za skvělé ceny! Díky rychlému dodání si je můžete užít ve své koupelně během několika dní. Nechte se okouzlit elegantním designem a špičkovou kvalitou, kterou řada Concetto nabízí, a proměňte svou koupelnu v místo plné stylu a funkčnosti.


Líbil se Vám tento článek? Pokud ano a chtěli byste dostávat upozornění do mailu na další naše články, tak využijte tento odkaz pro přihlášení do odběru. Máte-li nějaké připomínky ke článku, tak nám zde prosím zanechte komentář pod článkem, diskuse nás baví! A pokud nás chcete sledovat na sociálních sítích, budeme moc rádi, zde jsou odkazy: Youtube, Pinterest, Facebook.

Produkty související s článkem

4.143 Kč / ks
7271 / ks -43%
3.667 Kč / ks
6438 / ks -43%
4.017 Kč / ks
7059 / ks -43%
3.656 Kč / ks
6428 / ks -43%
2.359 Kč / ks
4790 / ks -51%
3.405 Kč / ks
5988 / ks -43%
2.048 Kč / ks
3594 / ks -43%

Vložit komentář

Mohlo by vás také zajímat:

Sprchový systém HansaBasic: Spojení pohodlí, bezpečnosti a designu
Sprchový systém HansaBasic: Spojení pohodlí, bezpečnosti a designu

Představujeme HansaBasic, sprchový systém, který je ideální pro každou moderní koupelnu, díky svému jednoduchému, ale efektivnímu designu a rozšířené pětileté záruce.

HansaBasic - Funkční elegance pro každou koupelnu
HansaBasic - Funkční elegance pro každou koupelnu

V dnešní době, kdy se většina z nás snaží najít ten pravý balanc mezi kvalitou, designem a cenou, přichází produktová řada HansaBasic od renomovaného výrobce Hansa jako ideální řešení. Hansa, jako součást skupiny finského výrobce ORAS, přináší na trh kolekci, která je synonymem pro univerzálnost a funkčnost. S řadou HansaBasic získává zákazník nejen prvotřídní kvalitu a nadčasový design, ale také rozšířenou záruku pět let na funkčnost, což je v tomto segmentu skutečně výjimečné.

Termostatický sprchový set Grohtherm 800 Cosmopolitan nyní za speciální cenu!
Termostatický sprchový set Grohtherm 800 Cosmopolitan nyní za speciální cenu!

Set Grohe Grohtherm 800 Cosmopolitan představuje špičkovou volbu pro každou moderní koupelnu. Díky technologickým inovacím od GROHE, celosvětového lídra v oblasti sanitární techniky, získáte řešení, které spojuje efektivitu, bezpečnost a elegantní design.


Sanita.cz Holejšovský Garčev
Na Spojce 472
252 42 Vestec

IČ: 41828321
DIČ: CZ6710230208

tel.: 607 989 833, 774 989 849, 774 989 850
mail: info@sanita.cz
sociální sítě: Youtube, Pinterest
Otevírací doba prodejny
po: 10:00 - 19:00
út: 10:00 - 17:00
st: 10:00 - 17:00
čt: 10:00 - 19:00
pá: 10:00 - 15:00
polední pauza: 12:00 - 13:00

SO - NE a svátky: ZAVŘENO
Důležité odkazy
Obchodní podmínky
GDPR
Prodejna
Partneři
Krásná tapeta v pozadí tu je díky službě SVGBackgrounds.com. Děkujeme.
Potřebuji poradit
MENU